Ons verhaal

Drie generaties lang oog voor kwaliteit

Vooral in de jaren ‘30 , ’40 en ‘50 waren de grootvaders van Alain, Louis en Alfons, en de grootouders van Bea, Maria en Stan, als landbouwers reeds actief in de groenten- en fruitteelt alsook in het kweken van dieren.

In de jaren ’50 en ’60 baatten de ouders van Alain, Rosa en Joseph, hun eigen winkel in Brussel uit; zij deden toen al thuisleveringen. Daarnaast waren ze ook actief in import en export van binnenlandse en buitenlandse producten. Citrusvruchten waren hun hoofdassortiment.

agridomo_verhaal_foto4
agridomo verhaal alain
agridomo_verhaal_foto5
De grootouders van Bea hadden hun eigen boerderij in het zuiden van Polen, waar vooral de grootmoeder fruit zoals aalbessen, stekelbessen, aardbeien, frambozen, appels en pruimen kweekte. En ook groenten zoals tomaten, komkommers, aardappelen en uien. Ze verkocht haar opbrengst in een kleine veiling in haar dorp of op de stadsmarkt in Wadowice. Bea hielp ook van kleins af op de boerderij en ging ook als jong meisje samen met haar broer naar de markt om de aardbeien te verkopen.
Deze twee generaties hadden steeds oog voor kwaliteit en de goede band met de klanten. In die sfeer zijn zowel Bea als Alain opgevoed. Bea en Alain zijn al koppel sinds 15 jaar en samen hebben ze heel wat projecten gerealiseerd.

Ze hebben jarenlang ervaring in lokale en artisanale voeding. Wat ooit begon als kleinhandel aan particulieren onder de naam “Boer en Tuinder” en “Ceres”, is nu uitgegroeid tot een stevige groothandel onder de naam ADRIDOMO”.

Ze willen dan ook de traditie van hun voorouders nog steeds verder zetten in de 21 ste eeuw.

Lokale en artisanale producten bij jou op het werk, op school, in je vereniging of voor een grote groep?

Alle mails en telefoontjes zijn welkom. We nemen héél graag contact met je op om op een persoonlijke manier en à la carte te werken.